Katův šleh s vepřovým masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
400 g vepřová kýta
80 g jemný kečup
podle chuti
feferonka
sterilované okurky
mleté chilli koření
sterilovaná kapie
podle potřeby
rostlinný olej

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kroužky. Sterilované okurky, kapie a feferonku nakrájíme nadrobno.

  2. Vepřovou kýtu osmahneme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, znovu osmahneme a potom směs podlijeme trochou vody. Podle chuti přidáme feferonku, mleté chilli, kapie, okurky, kečup, sůl a krátce podusíme.

  3. Katův šleh s vepřovým masem podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!