Karvinské fondue recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 ks brambor
1 ks sýr hermelín
podle chuti
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Jednu větší bramboru oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm tlusté plátky. Plátky rozložíme po okraji plochého talíře a v mikrovlnné troubě je asi 2 minuty na nejnižším stupni vaříme.

  2. Mezitím vybalíme hermelín. Plátky brambor otočíme, do středu talíře přidáme hermelín a vše další dvě minuty tepelně zpracujeme stále na nejnižším stupni. Nakonec vše podle chuti osolíme a opepříme.

  3. Karvinské fondue podáváme s kyselou okurkou nebo jen tak.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy