Kachna Kung - Pao recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
120 g olej
sůl
1 ks kachna
glutasol
2 ks mladý pórek
100 g oloupané arašídy
0.5 lžičky mletá pálivá paprika nebo feferonka
podle potřeby
vývar z drůbků

Postup přípravy receptu

  1. Maso z vykostěné kachny nakrájíme na plátky, osolíme je a dáme na rozpálený olej na pánvi.

  2. K osmaženým kouskům masa přidáme na plátky nakrájený pórek a arašídové oříšky. Pokračujeme ve smažení a přidáme ještě utřený česnek, pálivou papriku nebo feferonky a na špičku nože glutasol. Podlijeme vývarem z drůbků, podle chuti přisolíme a krátce podusíme.

  3. Kachnu Kung-Pao podáváme s rýží nebo chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!