Kabáb recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks česnek
olej
sůl
1 lžíce petrželka
300 g brambory
150 g cuketa
400 g pikantní klobása
1 ks červená cibule
mletý černý pepř
150 g sterilované kukuřičky

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce a necháme je trochu vychladit. Pak je oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cuketu omyjeme, osušíme a spolu s kukuřičkami ji nakrájíme na plátky.

  2. Klobásu nakrájíme na kousky o délce asi 2 - 3 cm. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.

  3. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a klobásy na něm zlehka opečeme. Pak přidáme nasekaný česnek a restujeme dozlatova. Ke klobásám přidáme plátky brambor, cibuli, kukuřici a cuketu. Vše dobře opečeme. Směs ochutíme solí, pepřem a petrželkou.

  4. Horký kabáb podáváme s hořčicí, kečupem nebo omáčkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy