Jumbo bageta recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

75 g majonéza
1 ks pomeranč
50 g zakysaná smetana
500 g uzené krůtí maso
1 ks velká bageta
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
petrželová nať

Postup přípravy receptu

  1. Pomeranč oloupeme a měsíčky v misce nakrájíme na plátky. Šťávu z pomeranče

  2. následně smícháme se zakysanou smetanou, majonézou a ochutíme solí a pepřem.

  3. Bagetu vodorovně rozkrojíme a potřeme ochucenou majonézou. Na jednu polovinu položíme tenké plátky uzeného masa. Na maso pokládáme nakrájený pomeranč, posypeme nasekanou petrželovou natí a přikryjeme druhou polovinou bagety.

  4. Jumbo bagetu nakrájíme na 6 kusů a podáváme jako delikatesu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy