Jumbo bageta recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 75 g majonéza 1 ks pomeranč 50 g zakysaná smetana 500 g uzené krůtí maso 1 ks velká bageta podle chuti sůl mletý černý pepř podle potřeby petrželová nať
Postup Jumbo bageta recept
Postup přípravy receptu
-
Pomeranč oloupeme a měsíčky v misce nakrájíme na plátky. Šťávu z pomeranče
následně smícháme se zakysanou smetanou, majonézou a ochutíme solí a pepřem.
Bagetu vodorovně rozkrojíme a potřeme ochucenou majonézou. Na jednu polovinu položíme tenké plátky uzeného masa. Na maso pokládáme nakrájený pomeranč, posypeme nasekanou petrželovou natí a přikryjeme druhou polovinou bagety.
Jumbo bagetu nakrájíme na 6 kusů a podáváme jako delikatesu.