Jerremyho špenátové lasagne recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
7 lžiček máslo
100 ml smetana
15 dkg niva
12 ks lasagne
1 ks větší cibule
2 ks mra˙ený špenát
15 dkg anglická slanina

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a na oleji osmahneme.

  2. Přidáme špenát, počkáme až zcela povolí a asi 10 minut vaříme.

  3. Přidáme nadrobno nakrájenou nivu a mícháme dokud se ve špenátu nerozpustí.

  4. Lasagne namočíme na 5 minut do horké vody, a pak je skládáme do vymaštěné zapékací mísy, střídavě s vrstvou špenátu, který vždy zalijeme smetanou.

  5. Zakončíme vrstvou štenátu, na kterou položíme vločky másla.

  6. Vynecháme-li anglickou slaninu, je jídlo vhodné i pro vegetariány.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy