Jehněčí na cibulce recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek 2 lžíce olej 1 ks bílek 10 ks šalotka 2 lžíce sójová omáčka 500 g jehněčí kýta 1 lžička hnědý cukr 0.3 lžičky rýžové víno 2 lžíce strouhaný zázvor 2 lžíce kukuřičná moučka podle chuti sůl pepř
Postup Jehněčí na cibulce recept
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky a smočíme v připravené směsi z rozšlehaného bílku, kukuřičné moučky, vína a špetky soli. Jehněčí necháme asi 30 minut uležet.
Ve woku rozpálíme olej, vložíme maso a ze všech stran opečeme. Trochu podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka.
Do woku přidáme jemně nakrájenou šalotku, zázvor, jemně nasekaný česnek, ochutíme solí, pepřem, promícháme a krátce prohřejeme.
Jehněčí na cibulce podáváme třeba s rýží.