Jarušácká polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 hrnky vývar
2 ks vejce
2 plátky šunka
1 ks pórek
1 plátek sýr
4 kuličky celý pepř
podle chuti
sůl
na ozdobu
čerstvá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Pórek očistíme a nakrájíme na drobná kolečka. Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrojíme na čtvrtky. Petrželku nasekáme nadrobno.

  2. Do vývaru přidáme kolečka pórku, celý pepř, osolíme a potom krátce povaříme.

  3. Jarušáckou polévku nalijeme na talíř s nakrájeným vejcem, nudličkami sýru a šunky a ozdobíme nasekanou petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy