Japonský vaječný salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
sůl
mletý černý pepř
salát
4 ks vejce
5 dkg máslo
10 dkg majonéza
5 dkg mandle
20 dkg žampiony
10 dkg filé ze slanečků

Postup přípravy receptu

  1. Nejdřív si spaříme, oloupeme a nasekáme mandle.

  2. Žampiony očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a usmažíme na másle. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky. Na kostičky nakrájíme i slanečky.

  3. Smícháme žampiony s vejci, mandlemi a slanečky. Nakonec vmícháme majonézu nebo jogurt a ochutíme solí a pepřem.

  4. Japonský vaječný salát necháme vychladit a podáváme jej s bílým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy