Indonéská rajčatová polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 stroužků česnek
sůl
4 ks cibule
250 ml voda
chilli koření
mletý černý pepř
2 konzervy sterilovaná rajčata

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme. Rajčata z konzervy rozmačkáme.

  2. V hrnci rozehřejeme olej a cibuli osmahneme do změknutí. Přidáme rajčata, dobře promícháme a ohřejeme. Základ rajčatové polévky zalijeme vodou a přivedeme k varu. Polévku ochutíme pepřem, solí, česnekem a špetkou chilli.

  3. Indonéskou rajčatovou polévku podáváme teplou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy