Hotpot recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce máslo
petrželka
500 g brambory
300 g cibule
6 dl voda
600 g mrkev
1-2 ks bobkový list
500 g hovězí maso
celý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Opláchnuté hovězí maso vložíme do vařící osolené vody. Přidáme koření a maso vaříme pod pokličkou na mírném ohni.

  2. Když je maso téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájené brambory a nadrobno nakrájenou cibulku.

  3. Hotpot je hotový tehdy, když maso a zelenina změkne a tekutina je odpařená. Zeleninu a brambory přelijeme rozehřátým máslem, ozdobíme petrželkou a poklademe na plátky nakrájeným masem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy