Horalský vepřový řízek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
olej na smažení
4 ks vepřový řízek
těstíčko
2 ks vejce
mléko
hladká mouka
1 ks brambor
na ozdobu
10 dkg uzený eidam

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si těstíčko. Vejce rozšleháme a vmícháme mléko, hladkou mouku a strouhaný brambor.

  2. Řízky naklepeme a okraje nařízneme, aby se nakroutily. Maso osolíme a namáčíme v těstíčku. Horalské řízky smažíme zvolna dozlatova.

  3. Při podávání posypeme horalské řízky strouhaným uzeným sýrem. Horalské vepřové řízky podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovou oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy