Horalské ražniči recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
cibule
100 g eidam
mletý pepř
500 g vepřové maso
cherry rajčátka
1 ks Hermelín
1 ks bílá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Maso, sýr, hermelín a papriku pokrájíme na malé kousky, cibuli na kolečka

  2. Na špejle nebo špízové jehly střídavě napichujeme kousky masa, sýrů, cibule, paprik a rajčat. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na alobal rovněž potřený olejem

  3. Horalské ražniči pevně zabalíme, dáme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny. Potom alobal pootevřeme nebo rozřízneme a dopečeme ještě asi 10 minut

  4. Nejlepší přílohou k horalskému ražniči jsou rané brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!