Horalské ražniči recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- olej sůl cibule 100 g eidam mletý pepř 500 g vepřové maso cherry rajčátka 1 ks Hermelín 1 ks bílá paprika
Postup Horalské ražniči
Postup přípravy receptu
-
Maso, sýr, hermelín a papriku pokrájíme na malé kousky, cibuli na kolečka
Na špejle nebo špízové jehly střídavě napichujeme kousky masa, sýrů, cibule, paprik a rajčat. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dáme na alobal rovněž potřený olejem
Horalské ražniči pevně zabalíme, dáme na plech a pečeme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny. Potom alobal pootevřeme nebo rozřízneme a dopečeme ještě asi 10 minut
Nejlepší přílohou k horalskému ražniči jsou rané brambory.