Hlívové rizoto se zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
1 ks cibule
3 lžíce kečup
300 g rýže
2 ks zelená paprika
400 g hlíva

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si připravíme zeleninu. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, na podobné kousky nakrájíme i zelenou papriku. Hlívu očistíme a též nakrájíme.

  2. Rýži uvaříme podle návodu na obalu.

  3. Nejdříve na oleji zpěníme cibulku, ke které po chvíli přidáme papriku. Po podušení přidáme hlívu, osolíme a dusíme do změknutí. Na závěr přidáme uvařenou rýži, kečup a promícháme.

  4. Hlívové rizoto podáváme se zeleninou nebo zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy