Himalájské těstoviny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
1 lžíce olej
300 g mrkev
2 ks šalotka
4 lžíce sójová omáčka
200 g salátová okurka
2 lžičky hnědý cukr
100 g sójové výhonky
podle potřeby
sůl
příloha
400 g těstoviny
omáčka
1 dl rýžové víno
náplň
250 g libové mleté maso

Postup přípravy receptu

  1. Nedříve si přichystáme omáčku. V misce si smícháme rýžové víno, hnědý cukr, sójovou omáčku a olej.

  2. Očistíme si šalotku a pokrájíme ji nadrobno. Mrkev a okurku očistíme a nastrouháme nahrubo. Česnek oloupeme a nasekáme.

  3. Sójové výhonky povaříme 2 minuty ve vodě a scedíme. Maso osmahneme na oleji dohněda, osolíme, vmícháme nasekanou šalotku a ostatní zeleninu. Přidáme sójové výhonky. Přilijeme připravenou omáčku na himalájské těstoviny a na mírném stupni podusíme asi osm minut. Promícháme.

  4. Smícháme s těstovinami a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy