Hadí maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 kg kuřecí maso
omáčka
česnek
sůl
majonéza
kečup
bílý jogurt
marináda
olej
3 ks vejce
5 lžic solamyl
6 lžic polohrubá mouka
3 lžíce sójová omáčka
3 lžíce koření na pečené kuře

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nebo stehenní řízky očistíme a nakrájíme na nudličky.

  2. Smícháme suroviny na marinádu a důkladně promícháme tak, aby se ze směsi vytvořilo husté těsto. Vložíme maso necháme odležet.

  3. Na pánvi rozpálíme olej. Přidáme část hadího masa, opečeme z obou stran a poté roztrháme placku na malé kousky.

  4. Zatím si připravíme omáčku. Smícháme majonézu s jogurtem a solí. Pak ji rozdělíme na 2 části. Jednu ochutíme kečupem a druhou prolisovaným česnekem.

  5. Hadí maso podáváme s oběma dresinky. Přílohu volíme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy