Gulášovo-frankfurtská polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle potřeby
sůl
brambory
majoránka
cibule
sádlo
mletý pepř
hladká mouka
anglická slanina
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme na proužky nebo na kostičky nakrájenou slaninu a brambory. Chvilku restujeme. Přidáme vodu, sůl a pepř. Vaříme, dokud nejsou brambory hotové.

  2. V hrníčku rozmícháme trochu mouky s vodou, přidáme do hrnce s polévkou a ještě krátce povaříme. Na závěr přidáme do gulášovo-frankfurtské polévky majoránku a dobře promícháme.

  3. Gulášovo-frankfurtskou polévku podáváme v miskách nebo hlubokých talířích.

  4. Množství surovin si přizpůsobíme vlastní chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy