Flamendr hradního pána recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 kg kuřecí prsa
marináda
3 stroužky česnek
4 ks vejce
3 lžičky solamyl
2 lžičky kmín
2 lžičky kari koření
0.5 lžičky mletý černý pepř
2 lžičky mletá pálivá paprika
podle potřeby
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Česnek oloupeme a prolisujeme. V misce smícháme všechny suroviny na marinádu. Plátky masa naklepeme a naložíme do marinády. V uzavřené nádobě maso necháme v lednici odležet aspoň 12 hodin.

  2. Potom jednotlivé plátky smažíme na rozpáleném tuku.

  3. Flamendr hradního pána podáváme s vařenými brambory nebo hranolky. Kuřecí prsa můžeme nahradit plátky vepřové kýty nebo kotlet.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy