Filipínská polévka s tofu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 l voda
250 g tofu
350 g mražená kukuřice
podle potřeby
olej
maizena
podle chuti
sůl
sójová omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Tofu pokrájíme na kostky, pokapeme sójovou omáčkou a dáme odležet. Kukuřici necháme volně rozmrazit a s trochou vody ji rozmixujeme do kašovité hmoty.

  2. Mezitím na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme k ní rozmixovanou kukuřici, dolijeme vodou na požadovanou hustotu, osolíme, převaříme a podle vlastní úvahy zahustíme maizenou.

  3. Filipínskou polévku servírujeme s kostkami tofu, které jsme opekli na oleji. Ozdobíme petrželovou natí nebo pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy