Fialová ponorka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks pomeranč
1 balíček vanilkový cukr
300 ml nektar z černého rybízu
1 zralé mango (cca 500g)
500 ml pomerančová štáva

Postup přípravy receptu

  1. Rybízový nektar nalijeme do nádoby na led a necháme zmrznout.

  2. Oloupeme mango a zbavíme jej jádra. Smícháme s vanilkovým cukrem a pomerančovou štávou na pyré a naplníme do 4 sklenek.

  3. Pomeranč omyjeme v horké vodě, utřeme do sucha a příčně nakrájíme na tenké plátky. Ozdobíme jím sklenky a nakonec přidáme fialové kostky z rybízu.

  4. Fialovou ponorku ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy