Fenyklová polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 ks cibule
3 ks fenykl
500 ml zeleninový vývar
podle chuti
sůl
podle potřeby
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, fenykl pokrájíme na kousky a česnek utřeme.

  2. Na olivovém oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidáme pokrájený fenykl a utřený stroužek česneku.

  3. Zalijeme zeleninovým vývarem nebo vodou se zeleninovým bujonem tak, aby byla zelenina ponořená. Vaříme, dokud fenykl nezměkne, potom polévku rozmixujeme tyčovým mixérem a osolíme.

  4. Fenyklovou polévku podáváme s pečivem podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy