Evilova sója po čínsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce kečup
10 dkg eidam
1 balíček mražená zelenina
4-5 kapek chilli omáčka
1 balíček sójové kostky
příloha
sůl
brambory
kmín
podle chuti
pepř
kari koření
mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve povaříme v osolené vodě zvlášť zmraženou zeleninu a sóju. Zeleninu zhruba 5 minut, sóju 15 minut. Sóju ochutíme špetkou ostré papriky, kari a špetkou pepře.

  2. Mezitím nastrouháme eidam, nakrájíme brambory i se slupkou na plátky a vložíme na osolený a okmínovaný plech. Rozehřejeme troubu a plech do ní vložíme.

  3. Sóju a zeleninu odejmeme z plotny. Vyndáme pánev, roztopíme na ní trochu oleje a smícháváme v ní zeleninu, sóju i sýr. Přidáváme pár kapek chilli a dvě lžíce kečupu. Evilovu sóju vaříme a mícháme, dokud se sýr nerozpustí.

  4. Evilovu sóju po čínsku podáváme s okmínovanými bramborami na plechu a s nakrájenou salátovou okurkou a rajčetem jako obloha.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy