Eliščin nakládaný hermelín recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1-2 ks cibule
5 ks hermelín
1-3 ks červená paprika
1-2 ks červená cibule
podle potřeby
olej
podle chuti
olivy
celý pepř
čerstvý tymián

Postup přípravy receptu

  1. Na nakládání použijeme opravdu zralý hermelín. Pokud je uvnitř tvarohový, je to špatně. Doporučuji jej nechat přes noc i dvě dozrát v teple.

  2. Hermelín rozbalíme a podélně rozkrojíme na 2 kruhy. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Hermelíny propícháme surovinami, naskládáme do sklenice, zalijeme olejem a necháme uležet. Hermelíny necháme 3 dny uležet v lednici. Můžeme i 1 den venku, pouze ne na slunci a v horku.

  3. Eliščin nakládaný hermelín podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy