Dřevorubecký bůček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kg vepřový bůček
na obalení
4-5 stroužků česnek
1 lžička sůl
2 lžíce vegeta
1 lžíce mletá sladká paprika
1 špetka mletý černý pepř
1 lžička mletá pálivá paprika
nálev
1 ks cibule
2 ks bobkový list
5 kuliček celý černý pepř
5 kuliček celé nové koření

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozkrojíme na 2 půlkilové kusy. Omyté maso vložíme do vody s kořením (celý černý pepř, nové koření, bobkový list a 1 nakrájená cibule) a vaříme doměkka.

  2. Ještě teplé a okapané maso obalujeme ve směsi koření (vegeta, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, mletý černý pepř, sůl, rozetřený česnek). Maso zabalíme pevně do alobalu a dáme uležet do lednice nejméně na 5 dní.

  3. Dřevorubecký bůček po odležení krájíme na tenké plátky a podáváme s čerstvým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy