Čuvašvili recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
80 g máslo
2 ks cibule
2 lžíce rajský protlak
mletý černý pepř
1 ks větší kuře
na ozdobu
petrželová nať

Postup přípravy receptu

  1. Kuře omyjeme, osušíme, rozporcujeme a posypeme solí, pepřem. Česnek s cibulí oloupeme. Cibuli nasekáme na kostičky.

  2. V hrnci rozpálíme máslo a na něm kuře opečeme. Přidáme rajský protlak, utřený česnek a cibuli. Podlijeme vývarem a dusíme, dokud maso nejde od kosti.

  3. Před podáváním posypeme čuvašvili nakrájenou petrželí a podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy