Crocchino zmrzlina recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

170 ml smetana ke šlehání
56 g přírodní cukr
320 ml plnotučné mléko
225 g crocchino leone

Postup přípravy receptu

  1. Mléko s cukrem přivedeme k varu a následně vhodíme pralinky crocchino leone, které do směsi vmícháme, až se čokoládová složka úplně rozpustí. Poté sejmeme z plotny a necháme vychladnout

  2. Během chladnutí párkrát zamícháme. Vyšleháme šlehačku a vmícháme do zchladlé směsi. Nádobu s čokoládovou směsí vložíme na půl dne do mrazáku. Během zmrazování několikrát pořádně zamícháme

  3. Crocchino zmrzlinu podáváme jako osvěžující sladkost. Aby se zmrzlina dobře nabírala, vyndáme ji pár chvil před podáváním z mrazáku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!