Chorvatská omáčka na špagety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 stroužků česnek
2 ks cibule
200 g špagety
10 lžic sladký kečup
20 dkg strouhaný eidam
1 konzerva vepřové maso ve vlastní šťávě
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
oregano
tekuté maggi

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli i česnek oloupeme, cibulku nakrájíme na drobné kostičky, česnek na plátky.

  2. Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku a česnek, přidáme konzervu vepřového masa ve vlastní šťávě, ale bez zbytečného tuku.

  3. Zároveň dáme vařit špagety do osolené vody. Řídíme se návodem na obalu. Po uvaření špagety scedíme a rozdělíme na talíře.

  4. Masovou omáčku krátce povaříme, zalijeme kečupem, bohatě pokapeme maggi kořením a zasypeme oreganem. Vaříme, dokud se nevyvaří tuk.

  5. Chorvatskou omáčkou přelijeme špagety a podáváme s nastrouhaným eidamem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy