Chilský guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
2 lžičky sůl
2 lžičky majoránka
2 ks cibule
5 lžic sádlo
5 dkg kapie
2 lžíce sójová omáčka
0 lžiček chilli koření
60 dkg hovězí svíčková
1 lžíce worcesterská omáčka
6 lžic pikatní kečup

Postup přípravy receptu

  1. Odblaněnou svíčkovou nakrájíme přes vlákno na větší nudličky až hranolky. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno.

  2. Na rozehřátou pánev dáme sádlo, vložíme maso a za stálého míchání ho smažíme asi 2 minuty. Pak vsypeme cibuli a restujeme další 2 minuty. Vložíme drcený česnek a za další 2 minuty přidáme nakrájenou kapii, pikantní kečup, worcesterskou omáčku, chilli koření, sůl a ještě chvíli společně podusíme. Na závěr přidáme sójovou omáčku a majoránku. Chilský guláš necháme chvilku prohřát.

  3. Hotový chilský guláš podáváme s opečenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy