Chatařský gulášek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
2 lžíce sádlo
0.5 kostky masox
2 lžičky hladká mouka
250 g čerstvé houby
500 g točený salám
podle potřeby
sůl
voda
polohrubá mouka
1 lžíce sekaná pažitka
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu a houby očistíme a nakrájíme na kousky.

  2. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme houby, mírně osolíme, posypeme červenou paprikou a chvíli dusíme. Oloupeme točený salám a nakrájíme ho na kolečka. Přidáme ho k houbám, poprášíme hladkou moukou a chvíli podusíme.

  3. Chatařský gulášek zalijeme vodou, rozdrobíme půlku masoxu a povaříme. Podle potřeby ho ještě trochu zaprášíme polohrubou moukou. Do hotového guláše dáme nakrájenou pažitku.

  4. Chatařský gulášek podáváme třeba s brambory nebo s pečivem


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy