Chalupářská šumavská roláda recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - sůl 4 ks vejce 2 ks cibule - - rozmarýn - - pepř mletý - - olej olivový 200 g slanina anglická - - chilli - - hořčice kremžská - - omáčka worcesterská 4 ks špekáček 500 g svíčková hovězí
Postup Chalupářská šumavská roláda recept
Postup přípravy receptu
-
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vejce, nakrájené kyselé okurky, osolíme a mícháme dokud se vejce nesrazí. Maso vyklepeme na stejnoměrný plát, který na vnitřní straně osolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky slaniny, míchanými vejci a na kolečka nakrájenými špekáčky. Pokapeme worcesterem, okořeníme chilli, rozmarýnou, pepřem a celé zavineme do rolády, kterou svážeme nití a přeložíme do hlubšího pekáče. Potřeme ji olejem, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a pečeme za stálého podlévání doměkka.