Chalupářská šumavská roláda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
4 ks vejce
2 ks cibule
- - rozmarýn
- - pepř mletý
- - olej olivový
200 g slanina anglická
- - chilli
- - hořčice kremžská
- - omáčka worcesterská
4 ks špekáček
500 g svíčková hovězí

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vejce, nakrájené kyselé okurky, osolíme a mícháme dokud se vejce nesrazí. Maso vyklepeme na stejnoměrný plát, který na vnitřní straně osolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky slaniny, míchanými vejci a na kolečka nakrájenými špekáčky. Pokapeme worcesterem, okořeníme chilli, rozmarýnou, pepřem a celé zavineme do rolády, kterou svážeme nití a přeložíme do hlubšího pekáče. Potřeme ji olejem, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a pečeme za stálého podlévání doměkka.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!