Čertova rybí pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 g majonéza
1 ks sterilované okurky
2 ks vejce natvrdo
1 ks sterilovaná paprika
1 ks uzená makrela
podle chuti
sůl
1 ks cibule
hořčice
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Makrelu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme.

  2. Pomazánku spojíme majonézou. Přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Pomazánku necháme proležet.

  3. Čertovu rybí pomazánku mažeme na čerstvé pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy