Čertova rybí pomazánka jinak recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
2 ks vejce
1 ks cibule
50 g majonéza
1 ks sladkokyselá okurka
1 ks uzenáč
1 ks paprika sterilovaná v oleji
podle chuti
sůl
hořčice
citronová šťáva
Postup Čertova rybí pomazánka jinak recept
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Sladkokyselou okurku nakrájíme na kostičky. Velký uzenáč nebo uzenou makrelu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s uvařenými vejci, cibulí a okapanou sterilovanou paprikou umeleme.
Směs spojíme majonézou, přidáme nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Pomazánku necháme proležet.
Čertovu rybí pomazánku podáváme na chlebu nebo pečivu podle chuti.