Čertova rybí pomazánka jinak recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
1 ks cibule
50 g majonéza
1 ks sladkokyselá okurka
1 ks uzenáč
1 ks paprika sterilovaná v oleji
podle chuti
sůl
hořčice
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Sladkokyselou okurku nakrájíme na kostičky. Velký uzenáč nebo uzenou makrelu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s uvařenými vejci, cibulí a okapanou sterilovanou paprikou umeleme.

  2. Směs spojíme majonézou, přidáme nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Pomazánku necháme proležet.

  3. Čertovu rybí pomazánku podáváme na chlebu nebo pečivu podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy