Čertova omáčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 ks cibule
1 lžíce hořčice
1 ks feferonka
2 ks špekáček
1 dl červené víno
2 lžíce ostrý kečup
podle potřeby
olej

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na nudličky, česnek na plátky a feferonku nakrájíme na kousky. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na nudličky.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme česnek, feferonku a krátce orestujeme. Pak přidáme špekáčky a dále restujeme. V misce si smícháme hořčici, kečup a červené víno. Touto směsí zalijeme orestované špekáčky se zeleninou a chvilku provaříme.

  3. Čertovu omáčku podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy