Čertova omáčka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 stroužky česnek 1 ks cibule 1 lžíce hořčice 1 ks feferonka 2 ks špekáček 1 dl červené víno 2 lžíce ostrý kečup podle potřeby olej
Postup Čertova omáčka recept
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na nudličky, česnek na plátky a feferonku nakrájíme na kousky. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na nudličky.
Na pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme česnek, feferonku a krátce orestujeme. Pak přidáme špekáčky a dále restujeme. V misce si smícháme hořčici, kečup a červené víno. Touto směsí zalijeme orestované špekáčky se zeleninou a chvilku provaříme.
Čertovu omáčku podáváme s rýží.