Bystřický salát recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 20 dkg brambory 20 dkg cibule 30 dkg majonéza 10 dkg mrkev 5 ks feferonka 20 dkg sterilované okurky 30 dkg sterilovaný hrášek 60 dkg měkký salám podle chuti sůl ocet hořčice worchester mletý černý pepř
Postup Bystřický salát recept
Postup přípravy receptu
-
Mrkev očistíme a uvaříme doměkka. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme.
Salám nakrájíme na čtverečky, cibuli a okurky na plátky, mrkev a brambory na kostičky a feferonky na jemno. K nakrájené zelenině přidáme sterilovaný hrášek a dobře promícháme. Dochutíme majonézou, octem, hořčicí, worchesterem a kořením podle chuti. Salát dobře promícháme a necháme odležet v chladu.
Bystřický salát podáváme podle chuti samotný, ale klidně můžeme salát použít jako přílohu.