Bystřický salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

20 dkg brambory
20 dkg cibule
30 dkg majonéza
10 dkg mrkev
5 ks feferonka
20 dkg sterilované okurky
30 dkg sterilovaný hrášek
60 dkg měkký salám
podle chuti
sůl
ocet
hořčice
worchester
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev očistíme a uvaříme doměkka. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme.

  2. Salám nakrájíme na čtverečky, cibuli a okurky na plátky, mrkev a brambory na kostičky a feferonky na jemno. K nakrájené zelenině přidáme sterilovaný hrášek a dobře promícháme. Dochutíme majonézou, octem, hořčicí, worchesterem a kořením podle chuti. Salát dobře promícháme a necháme odležet v chladu.

  3. Bystřický salát podáváme podle chuti samotný, ale klidně můžeme salát použít jako přílohu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy