Byronovy medailonky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks vejce
40 g máslo
800 g brambory
1 sklenice mléko
0.5 lžičky mletý černý pepř
podle potřeby
olej na smažení
strouhaný sýr

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme brambory ve slupce, vychladlé je oloupeme a rozmačkáme je vidličkou. Přidáme máslo, vejce, pepř a sůl. Dobře promícháme a tvoříme malé medailonky.

  2. V pánvi rozehřejeme olej a na něm opékáme medailonky po obou stranách dozlatova.

  3. Byronovy medailonky přemístíme na plech, mírně pokapeme mlékem, posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy