Bylinkovo-jogurtová marináda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

marináda
1 ks citron
0.5 hrstě máta
0.5 hrstě meduňka
2 lžíce olivový olej
mletý pepř
250 g bílý jogurt

Postup přípravy receptu

  1. Z citronu vymačkáme šťávu. Promícháme ji s jogurtem, olejem, pepřem a nasekanými bylinkami (máta, meduňka).

  2. Maso naložíme přes noc do bylinkovo-jogurtové marinády.

  3. Po odležení můžeme grilovat nebo zapéci v troubě. Při pečení v troubě maso trochu osolíme, na grilování solíme až hotové maso na talíři.

  4. Bylinkovo-jogurtovou marinádu používáme podle chuti, nejlépe se hodí na kuřecí prsa.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy