Bulharský salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
sůl
mletý pepř
salát
1 ks cibule
250 g rajče
2 lžíce olivový olej
250 g zelená paprika
150 g salátová okurka
200 g tvarohový sýr

Postup přípravy receptu

  1. Papriky zbavené jadřinců nakrájíme na proužky. Omytá rajčata a salátovou okurku nakrájíme na plátky. Dáme do mísy a přidáme jemně nasekanou cibuli.

  2. Vmícháme olej, osolíme a opepříme a necháme proležet v lednici.

  3. Bulharský salát před podáváním posypeme nastrouhaným tvarohovým sýrem. Bulharský salát podáváme vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy