Bulharské zelí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 stroužků česnek
sůl
3 ks cibule
kmín
sádlo
1 lžíce kari
pepř
500 g vepřové maso
voda dle potřeby
1 sklenice malý kečup
1 ks menší hlávka zelí

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, na ni osmahneme kostičky masa, osolíme a potřeme česnekem.

  2. Nakrájíme zelí, dvě cibule, přidáme kari, pepř, sůl, kmín, vše promícháme a poklademe na maso.

  3. Zalijeme skleničkou kečupu, trochou vody a dusíme v troubě asi 30-40 minut

  4. do změknutí masa.

  5. Hotové bulharské zelí podáváme s knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!