Bůčkový guláš s pivem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce strouhanka
2 dl pivo
4 ks bobkový list
6 kuliček nové koření
2 ks velká cibule
1 lžička mletý pepř
1 kg vepřový bůček
podle potřeby
tuk
příloha
chléb

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  2. V hrnci rozehřejeme trochu tuku a cibuli osmažíme. Potom přidáme kousky bůčku, pepř, bobkový list a nové koření. Podle potřeby podlijeme a dusíme. Když je maso skoro měkké, zalijeme ho pivem a malinko zaprášíme strouhankou. Necháme povařit.

  3. Bůčkový guláš můžeme podávat, nejlepší je s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy