Borek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

náplň
česnek
brynza
mleté maso mix
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
petrželka
tymián
mletý černý pepř
salát
paprika
jogurt
rajče
ledový salát
balsamikový ocet
salát lollo biondo
těsto
listové těsto

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso osmažíme, dochutíme solí, pepřem, tymiánem a prolisovaným česnekem. Přidáme nasekanou petrželku a brynzu.

  2. Z listového těsta rozválíme tenké placky, které naplníme masovou směsí. Placky poté zabalíme do ruliček a pečeme na pánvi nebo v troubě dozlatova.

  3. Papriku, rajče a saláty očistíme, nakrájíme na kousky, smícháme a ochutíme balsamikovým octem a jogurtem.

  4. Borek servírujeme se zeleninovým salátem s balsamikovým octem a jogurtem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy