Bezlaktózová kakaová zmrzlina recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

směs
2 ks vejce
2 lžíce kakao
2 lžíce cukr moučka
1 balíček vanilkový cukr
2 balení bezlaktózová smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si 3 mísy. V první míse vyšleháme oba bílky, v druhé bezlaktózovou smetanu a ve třetí smícháme žloutky, cukry a kakao.

  2. Obsah všech mís nalijeme do jedné, pečlivě vyšleháme a hotový krém vlijeme do uzavíratelné nádobky, kterou dáme do mrazáku.

  3. Bezlaktózovou kakaovou zmrzlinu můžeme podávat po 6 - 7 hodinách mražení.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy