Benátské panzerotti recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 ks vejce
náplň
sůl
100 g šunka
50 g listový špenát
100 g fontina
nádivka
300 g parmazán

Postup přípravy receptu

  1. Vejce s parmazánem dobře promícháme, osolíme a na 4krát vlijeme do předehřáté pánve. Přikryjeme pokličkou a necháme několik minut vařit na středním plameni. Čerstvý listový špenát si stranou podusíme.

  2. Pak plamen vypneme, omeletu namažeme špenátem. Na něj položíme šunku a plátky sýra. Omeletu srolujeme, vložíme do pánve a přikryjeme pokličkou. Benátské panzerotti necháme ještě několik minut prohřát.

  3. Benátské panzerotti podáváme s různými saláty.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy