Beefsteak recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 dkg máslo
8 dkg sádlo
1 kg hovězí svíčková
podle chuti
sůl
pepř
hovězí vývar

Postup přípravy receptu

  1. Ze středu odblaněné svíčkové nakrájíme řezy asi 4cm silné, vážící asi 150g, naklepeme dlaní, osolíme, opepříme, zaokrouhlíme, motouzem je ovážeme a rychle upečeme v horkém sádle na obou stranách asi po 5 minutách. Celkem 10 minut.

  2. Beefsteaky podáváme s vlastní šťávou, kterou zjemníme máslem a hovězím vývarem.

  3. Přílohou k beefsteakům mohou být hranolky se zeleninou dušenou na másle, sázená vejce, francouzský salát apod.

  4. Recept je určen pro 6 osob.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy