Bacardi Cocktail recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 cl citronová šťáva
1 cl grenadina
5 cl Bacardi

Postup přípravy receptu

  1. Šejkr naplníme do třetiny až poloviny ledem. Koktejlovou sklenku vychladíme v mrazáku. Slijeme vodu z šejkru nebo vyměníme led za nový - záleží na kvalitě ledu a jeho velikosti, stejně jako na teplotě místnosti, větší led vyjmutý právě

  2. z výrobníku taje pomaleji. Šejkr musí být důkladně vychlazený.

  3. Do šejkru odměříme všechny suroviny a pečlivě ho uzavřeme. Nápoj protřepeme a nalijeme ho přes sítko šejkru nebo strainer do sklenky. Délka třepání má vliv na konzistenci. Čím déle budeme šejkrovat a čím více ledu bude v šejkru, tím spíše se na povrchu nápoje objeví ledová krusta, kterou má někdo v oblibě a jiný naopak nemá rád.

  4. Bacardi Cocktail podáváme s koktejlovým ubrouskem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy