Artyčoková srdíčka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 svazek pažitka
0.5 svazku kerblík
2 ks šalotka
mletý pepř
100 g zakysaná smetana
1 ks vejce natvrdo
15 ks artyčoková srdíčka v konzervě
100 g umělý kaviár

Postup přípravy receptu

  1. Srdíčka necháme dobře okapat. Uvařené vejce a umytou šalotku jemně posekáme. Pažitku a kerblík omyjeme a osušíme. Část kerblíku odložíme stranou, zbytek s pažitkou jemně pokrájíme.

  2. Vejce smícháme se zakysanou smetanou, bylinkami, šalotkou a směs osolíme a opepříme.

  3. Připravenou hmotou naplníme artyčoková srdíčka, ozdobíme umělým kaviárem a lístky kerblíku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy