Argentinská specialita recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
1 svazek petrželka
8 ks rajčata
8 ks brambory
- - paprika mletá
- - olej olivový
600 g svíčková hovězí

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme rajčata, zbavíme se zrníček a nakrájíme je na kostičky, přidáme nasekanou petrželku, rozetřený česnek, osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a promícháme s olivovým olejem, aby vznikla hustá omáčka. Maso nakrájíme na 4 porce, lehce klouby naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Těsně před dokončením přidáme omáčku chimichuri(čimičuri). Prohřejeme a podáváme s opečenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy