Ardenská sójová polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce máslo
1 ks cibule
0.3 ks bažant
1 lžíce hladká mouka
150 g sójové boby
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Sójové boby přebereme, propláchneme a vložíme do vody. Boby necháme 6 - 8 hodin máčet. Když nabobtnají, uvaříme je doměkka.

  2. Čtvrtinu uvaříme v osolené vodě. Pak stáhneme kůži, maso vykostíme a nakrájíme na kousky.

  3. V kastrolu osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova, Vložíme na ni uvařené maso, zaprášíme moukou, krátce osmahneme. Pak vše zalijeme vývarem z masa a kostí, osolíme, opepříme a přidáme uvařené boby. Ardenskou sójovou polévku a ještě 10 minut povaříme.

  4. Ardenskou sójovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy