Arašídovo-čokoládový nanuk bez cukru recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

250 g mascarpone
250 ml smetana ke šlehání
70 g arašídové máslo
1 špetka stévie
na ozdobu
100 g hořká čokoláda

Postup přípravy receptu

  1. Mascarpone si vymícháme s arašídovým máslem, přidáme smetanu ke šlehání a vše vyšleháme do šlehačkové podoby. Podle potřeby a chuti přidáme špetku stévie na oslazení.

  2. Směs dáme do nanukových formiček, vložíme do mrazničky a necháme 2 - 3 hodiny tuhnout.

  3. Arašídovo-čokoládové nanuky bez cukru po vyjmutí poléváme rozpuštěnou čokoládou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy