Arašídové pusinky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

směs
4 ks vejce
200 g cukr moučka
200 g arašídy
na ozdobu
1 balíček čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

  1. Arašídy nožem nasekáme nadrobno. Arašídy mohou být i slané. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, do kterého postupně vmícháváme cukr moučka, nakonec lehce vmícháme nasekané arašídy.

  2. Na plechu vyloženém pečícím papírem tvoříme lžičkami malé pusinky, které potom pečeme asi 10 minut dozlatova v předehřáté troubě.

  3. Pusinky po vychladnutí pokropíme polevou a necháme ji ztuhnout.

  4. Arašídové pusinky podáváme jako vynikající cukroví k vánočnímu pohoštění.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy