Andělský koláč recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- drobenka 1 ks vejce 250 g máslo 250 g cukr krystal 500 g polohrubá mouka krém 1 l mléko 2 ks vanikový cukr 2 ks vanilkový pudinkový prášek náplň ovoce 2 balíčky dětské piškoty
Postup Andělský koláč recept
Postup přípravy receptu
-
Předem si svaříme mléko s pudinkovými prášky a cukrem v hladký pudink.
Z mouky, cukru, másla a vejce vypracujeme drobenku. Rozdělíme si ji na 2 části. Jednu rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Na drobenku dáme uvařený pudink, na něj rozložíme piškoty a poklademe ovocem. To můžeme použít čerstvé nebo kompotované. Vše posypeme druhou půlkou drobenky.
Andělský koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme dozlatova.
Upečený andělský koláč necháme vychladnout a můžeme podávat.