Andělský koláč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

drobenka
1 ks vejce
250 g máslo
250 g cukr krystal
500 g polohrubá mouka
krém
1 l mléko
2 ks vanikový cukr
2 ks vanilkový pudinkový prášek
náplň
ovoce
2 balíčky dětské piškoty

Postup přípravy receptu

  1. Předem si svaříme mléko s pudinkovými prášky a cukrem v hladký pudink.

  2. Z mouky, cukru, másla a vejce vypracujeme drobenku. Rozdělíme si ji na 2 části. Jednu rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Na drobenku dáme uvařený pudink, na něj rozložíme piškoty a poklademe ovocem. To můžeme použít čerstvé nebo kompotované. Vše posypeme druhou půlkou drobenky.

  3. Andělský koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme dozlatova.

  4. Upečený andělský koláč necháme vychladnout a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!