Andělský koláč recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
drobenka
1 ks vejce
250 g máslo
250 g cukr krystal
500 g polohrubá mouka
krém
1 l mléko
2 ks vanikový cukr
2 ks vanilkový pudinkový prášek
náplň
ovoce
2 balíčky dětské piškoty
Postup Andělský koláč recept
Postup přípravy receptu
-
Předem si svaříme mléko s pudinkovými prášky a cukrem v hladký pudink.
Z mouky, cukru, másla a vejce vypracujeme drobenku. Rozdělíme si ji na 2 části. Jednu rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Na drobenku dáme uvařený pudink, na něj rozložíme piškoty a poklademe ovocem. To můžeme použít čerstvé nebo kompotované. Vše posypeme druhou půlkou drobenky.
Andělský koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme dozlatova.
Upečený andělský koláč necháme vychladnout a můžeme podávat.